Приложение за мобилни телефони F.I.R.E. е предложението ни за он-лайн обучение за активни граждани

Мобилно приложение F.I.R.E. за он-лайн обучение на активни граждани и ангажираните в НПО сектора е вече на разположение в Google play и Apple store.

Приложението предлага 3 обучителни модула:

  • лидерство,
  • проектно планиране
  • изкуството на комуникацията

F.I.R.E. (From Idea to Reality & Execution / От идеята до реалността и изпълнението) идва за да помогне да развиете необходимите управленски и оперативни умения за работа в НПО сектора. Ако сте изпитвали затруднение да убеждавате хората, ако ви липсват познания или се чувствате неуверен, не губете време – учете! Съдържанието е представено с кратки текстове, видеа и примери от реалността. Изтеглен на телефона ви, имате предимството да учите навсякъде където и да сте. Достатъчно е да имате 10-20 минутки свободно време, за да поработите по дадената тема.

На финала ви предлагаме въпросник, за да проверите прогресът си. За всеки модул можете да поръчате и да получите сертификат.

Приложението е създадено, за да направи прехода от обучение на живо към самостоятелно обучение, най-вече за хора, които са далеч от доставчици на обучителни услуги или не могат да си позволят да отделят време и средства, за да пристсътват на обучение на живо. След ситуацията с COVID-19 обхванала цял свят, ви предоставяме удобството да се развивате и обучавате без рискове за вашето здраве.

Какво трябва да направите, за да ползвате приложението:

1/. Посетете www.studyathome.eu 

или намерете F.I.R.E. в    or 

2/. Изтеглете приложението на своето мобилно устройство (телефон или таблет)

3/. Ползвайте го.

Продуктът е резултат от двугодишната ни работа по проект “F.I.R.E. From Idea to Reality & Execution / От идеята до реалността и изпълнението” финансиран от Европейската програма “Еразъм+”, Ключова дейност 2: развитие на капацитет в областта на младежта. Всеки обучителен модул е създаден след проведени обучения с участници от Европа, Африка и Азия и събраната обратна връзка от тях. Плод е на дългогодишната работа на експерти в съответните области и се предлага на 4 езика: български, английски, суахили и хинди.

Партньори по проекта: