Стаж в Disney International за наш колега от Танзания

By December 16, 2019Новини

Споделяме днес една прекрасна новина от Танзания:

нашият прекрасен млад приятел Gudrun Mwanyika, който постави началото на цикъла ни “Африканско кино и дискусионен панел в София“, е избран да участва в стажантската програма на Disney International в периода 27 Април 2020 до 22 Април 2021.

Това е чудесна възможност за него. Ще развие неговия потенциал, но и ще го срещне с хора от цял свят в културен обмен, несравним по своята същност. Гудрун е прекрасен млад човек, завършил кинематография в Университета в Dar Es Sallam, Танзания. 6 месеца от своя живот прекара в София, като член на екипа ни. Още си спомняме усмивката и настроението, което умееше да създаде в офиса. Изключително талантлив, и добре организиран, по негова идея започнахме срещи в София с Африканското кино.

Радваме се на успеха му и с голямо удоволствие ще подкрепим пътуването му до САЩ. В момента Гудрун събира средства, за да покрие разходите си по пътуването и визата си за САЩ. Необходимата сума от 1600 долара и вече наполовина осигурена. Ако можете да помогнете – молим ви, напревете го. Със сигурност в бъдеще ще чуваме много за него.

Неслучайно Disney го избраха! В момента Гудрун се снима във филма VUTA N’ KUVUTEA ‘A Tag of War’ на Kijiweni Production, под режисурата на Аmil Shivji и продуцент Steven Markovitz. Филмът е любовна история за последните Британските колониални дни на остров Занзибар. Гудрун изпълнява главната роля на DENGE,  един  безразсъден младеж, който търси свободата на всяка цена. Премиерата на лентата се очаква в средата 2020!

     

За да подкрепите неговото развитие – можете да се свържете директно с него на адрес: mwanyikagudrun@gmail.com

или да направите дарение на сметка:

Банка: ОББ

IBAN:   BG80 UBBS 8002 1041 6009 20 –  в лева

IBAN:   BG97 UBBS 8002 1424 6699 10 – в евро

SWIFT:  UBBSBGSF

Титуляр на сметката:  Фондация “Опън Спейс”

Основание за превода: стаж в Disney за Гудрун Манайка