Аделина Димитрова нашия “Мениджър за един ден”

By November 17, 2016Новини

Един прекрасен млад човек – Аделина Димитрова, днес влезе в ролята на Мениджър на проекти в областта на изкуствата.

Как се случва един проект в областта на изкуствата, привличане на партньори, спонсори и доброволци – бяха част от темите с които Аделина бе запозната от екипа ни. По-късно бе и на терен в Детска болница, където продължаваме рисуване на стени и стълбище. В среща с доброволката ни от Испания – Conchi, обсъдиха личния проект на Conchi и какво е необходимо да се планира, за да постигне очакваните резултати.

Аделина показа не просто интерес по темата, но и свои идеи за развитие на проекта ни “Open Book”, в които книгите са фокус на внимание и оживяват върху пейки в София. Благодарим й за любопитството, смелоста и ентусиазмът да опита да работи с нас. Пожелаваме й успех по пътя напред, и винаги е добре дошла в екипа ни!

Участието й е част от кампанията “Мениджър за един ден” на Junior Achievement, която се случва за 15 пореден път и цели “Мениджър за един ден” е най-директният подход на JA Bulgaria за среща на младите хора с реалния бизнес. Целта на инициативата е да даде възможност на младите хора за ранно кариерно ориентиране и придобиване на ценни умения за бъдещия им професионален път, а на компаниите и организациите домакини възможност да покажат своята отговорност към развитието на потенциала на младите хора на България. Радваме се, че бяхме част от кампанията!