Честита Коледа и Щастлива Нова година!

By December 24, 2019Новини

Тази Коледа е по-различна за нашия екип! Затваряме страници; приключваме, но и започваме нови проекти. Сдобихме се с нови попълнения, в това число и едно прекрасно бебе се роди!

Пожелаваме и на вас: чудеса и приятелства! Нека е година изпълнена с откривателства: на хора и интересни идеи! Бъдете вдъхновени и окрилени!

Нека в работата и живота си да преживявате радост и удовлетворение, подобна на тази която Франк от Танзания споделя с нас:

“Това е първият ми музикален проект, извън моята зона на комфорт. Никога преди не съм работил с хора от Европа. Първата среща с тийнейджърите беше невероятна! Начинът, по който ме посрещнаха, атмосферата ….. всичко беше толкова спокойно и невероятно. В началото не беше лесно, но като музикант имаш различни начини за комуникация, така че след няколко минути бяхме заедно и свирехме заедно. Наслаждавахме се на музиката.

Музика ни обединява независимо от езика, историята, расата, религиозните вярвания и това ме накара да стигнем до заключение, че ние сме едно. Удивителен е опитът да работиш с тези. Чел съм какви ли не статии и анализи за малцинствата, за трудността да работиш с тях…. и се чувствам много привилегирован да съм в тяхната компания. Децата са толкова невероятни,  искрени и спонтанни! Искаха да продължим часа и да работим извънредно. Исками се да бях започнал да работя с тях още от първия ден, в който започнах доброволческаия си проект в България”. 

 

ЩАСТЛИВА КОЛЕДА И ПРЕКРАСНА 2020 ГОДИНА!

От екипа на Фондация “Open Space”