“Надежда рисува” продължава акциите си в болниците | 11.12.2015

След успешните два сезона на “Надежда рисува“, продължаваме акцията в болниците.

И тъжните болници в България могат да станат по-малко:

http://bnt.bg/n…/zdrave/prikazni-geroi-v-ba-lgarski-bolnitsi

След репортаж в новинарския блок на Канал 1, в БНТ се обади симпатизант готов да подкрепи финансово проекта и най-вече неговото продължение в друга болница в София.

Събираме предложения, които да бъдат реализирани на територията на новата болница. Нека проектите Ви бъдат надъхващи и позитивни. В инициативата могат да участват професионални художници, студенти, ученици, както и любители. Желаещите да се включат могат да участват индивидуално или в екип.

Всичко необходимо за осъществяване на проектите ще Ви бъде предоставено. Екипът на организацията ще бъде на разположение на участниците по време на инициативата и ще им помага при нужда.

Всеки от участниците ще получи сертификат удостоверяващ участието му в проекта.

За да се включите в инициативата трябва да ни представите скица на идеята си. Няма ограничение в стила и техниката на рисуване, както и в броя на изпратените предложения. Изпращайте скиците си на email: nadejdarisuva@gmail.com Не забравяйте да напишете име на автора, възраст и телефон за връзка.

Предложения се приемат до 27.12.2015 год.

За контакти: nadejdarisuva@gmail.com

По проект на “Надежда рисува се пренася в болниците” част от инициативата “Алтернативи за сободното време” на фондация „Open Space”,  финансиран от Програма за подкрепа на НПО в България по финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство с подкрепата на СО район Надежда и медийни партньори: