Нови доброволци от четири страни се присъединяват към екипа в София

 

Нови доброволци от четири страни се присъединяват към екипа в София

Нашето отворено пространство посрещна новото попълнение към екип в София. Младежи от различни краища на света – Мароко, Украйна, Турция и родната ни България, се присъединяват към нас с желание и ентусиазъм да работят заедно за общата ни цел – насърчаване на зелени практики и развитие на общността. На тренинга за въвеждане в проектните дейности присъства и техния ментор: Иванка Ставрева, която е бивш доброволец по програмата ЕКС, но и доброволец в огромен брой кампании в страната ни. Личния опит и сърцатост ще помагат на младежите в тяхната адаптация.

Тези нови доброволци ще бъдат активно включени в разнообразни дейности, насочени към популяризирането на екологични практики, рекламата и представянето на обучителни инструменти, които фондацията ни създаде. Те ще работят на различни инициативи, насочени към устойчиво развитие и защита на околната среда, което е от съществено значение за бъдещето на нашата планета.

Екипът на Open Space също така работи по издаването на списание “Voyager”, което служи като платформа за споделяне на опит и идеи от участниците в различни проекти. Един от ключовите аспекти на списанието е, че тук всяка идея се споделя без редакция или намеса, което придава на всяко издание автентичност и ценност.

Пожелаваме на нашите нови доброволци една вълнуваща година в България, пълна с нови изживявания, приятелства и възможности за растеж и развитие. Нека заедно работим за по-зелено, по-устойчиво и по-смислено бъдеще!

За повече информация и актуални новини, моля, следете нашия  уебсайт www.openspacebg.com и профилите ни в социалните мрежи.

Участието на доброволците се финансира от програма “Европейски корпус за солидарност” на ЕС

С подкрепата на: