Площадка в парка | 02.06.2014

Дни след като отбор млади хора изрисуваха игрите “Не се сърди човече”, “Дама” и “Туистър” в парка на гр.Велики Преслав – нашата камера улови малчугани, които се възползват от придобивката!
Акцията се случи благодарение на подкрепата на НЦЕМПИ – по Национална програма за младежи 2011- 2015. Вдъхновени от подобна площадка, изпълнена в София от сдружение “Общестен компас”, децата и младежите в Преслав вече имат едно ново и красиво място за игра.
Заповядайте и вие! От там можете да продължите за стария град и Археологическия музей. Не знаем как са се забавлявали децата през първото българско царство, но ние във днешен Велики Преслав определено знаем как!
 
Дни след като отбор млади хора изрисуваха игрите “Не се сърди човече”, “Дама” и “Туистър” в парка на гр.Велики Преслав – наата камера улови малчугани, които се възползват от придобивката!
Акцията се случи благодарение на подкрепата на НЦЕМПИ – по Национална програма за младежи 2011- 2015. Вдъхновени от подобна площадка, изпълнена в София от сдружение “Общестен компас”, децата и младежите в Преслав вече имат едно вечесо и красиво място за игра.
Заповядайте и вие! От там можете да продължите за стария град и Археологическия музей. Не знаем как са се забавлявали децата през първото българско царство, но ние във днешен Велики Преслав определено знаем как! – See more at: http://www.mikc.bg/gallery/i264/ploshtadka-v-parka/#sthash.O0vtX7bF.dpuf