ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ | 25.03.2015

Уважаеми колеги,

Фондация „Open Space” има удоволствието да Ви покани на пресконференция на 25-ти март 2015 г. (сряда) от 11:00 ч. в Culture Beat Club (Площад „България“ 1, НДК ) по повод реализацията на проект „Алтернативи за свободното време“, финансиран по Програма за подкрепа на НПО в България, финансирана по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.

Участие ще вземат: Пепа Пенева – основател на Open Space Foundation, Хелиана Велинова – обучител, както и младежи, чиито идеи ще бъдат осъществени по време на проекта.

„Алтернативи за свободното време“ е с времетраене 11 месеца. Общата цел, която си поставя, е насърчаване на младите хора в България да осъществят свои идеи, свързани с създаването на алтернативни събития и пространства, които да предоставят на връстниците им полезни и занимателни възможности.

Общият брой на проектите включени в „Алтернативи за свободното време“ е 18, като те ще бъдат осъществени изцяло от млади хора в трите големи софийски квартала – Надежда, София и Младост. Младежките проекти, включени в „Алтернативи за свободното време“ са екологични, спортни, културни и музикални събития.

Надяваме се информацията да Ви заинтересува и да подкрепите младите хора в България, чрез участие в пресконференцията и разпространяване на информация за проектите им.

Допълнителна информация:

Хелиана Велинова, 0988761671
e-mail: hellyto@gmail.com

“Алтернативи за свободното време”, финансиран: по Програма за подкрепа на НПО в България и по финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство

Медийни партньори: