СПЕЧЕЛИ: „Кръвта на Олимп”

СПЕЧЕЛИ: „Кръвта на Олимп”

Обичаш да рисуваш? Фен си на Пърси Джексън и „Героите на Олимп”? Представи си, че може да нарисуваш своя корица на книга от поредицата на Рик Риърдън… Как би изглеждала тя? А ако тя се пренесе в реална градска среда? Ще приемеш ли предизвикателството?

По случай излизането на български език на „Кръвта на Олимп”, последната книга в поредицата „Героите на Олимп”, издателство „Егмонт” и фондация Open Space организират съвместен конкурс за проект на пейка, върху която да „оживее” рисунка на фен. Тя трябва да е вдъхновена от приключенията на гръцките и римските полубогове от романите на Рик Риърдън. Жури в състав представители на издателството и художник от фондацията ще избере най-красивата рисунка и ще награди създателя й с екземпляр от „Кръвта на Олимп” и възможността неговата творба да бъде пренесена от художник върху пейка в градинката в пресечната точка на улиците „Опълченска“ и „Пиротска“ в София. Още 9 участника ще бъдат избрани с жребий и наградени с екземпляр от „Кръвта на Олимп”.

За да се включиш и ти, изпрати ни своята рисунка върху лист хартия (А4), сканиран или в дигитален формат (PDF, JPG). Имаш време до 12 ч. на 8 октомври – успех и нека Фортуна бъде с теб!

 ПРАВИЛА ЗА УЧАСТИЕ

 *Настоящата игра е отворена за участие от 18 ч. на 19 септември до 12 ч. на 8 октомври 2014 г.

 *За да се участва в играта, участникът трябва да изпрати авторска рисунка, вдъхновена от поредицата „Героите на Олимп”, на електронна поща olimp@egmontbulgaria.com или на адрес: София 1142, ул. „Фритьоф Нансен 9, ет. 4 в периода на провеждане на играта.

* Наградите са 10 екземпляра от романа „Героите на Олимп”, които ще бъдат разпределени между 10 печеливши.

* Жури в състав представители на издателството ще избере един победител, чиято рисунка ще се пренесе върху пейка в рамките на инициативата Open Book. Същият ще получи 1 екземпляр от романа „Кръвта на Олимп”.

* Останалите 9 печеливши, които ще получат екземпляр от романа „Кръвта на Олимп”, се определят на лотариен принцип, като в жребия се включват имената на всички, изпратили авторска рисунка в периода на провеждане на играта.

* Имената на печелившите ще бъдат обявени на 9 октомври в 13 ч. във Facebook страницата на “Егмонт”.