Каним те да участваш в представянето на новите за България игри:

  • After the fall – игра на живо – 19 и 26 февруари, в гр.София
  • Words Like Daggers – 6 март и 7 март в гр.Смолян,
  • After the fall – 13 и 14 март он-лайн
  • Out of the box – 21 и 27 март он-лайн

AFTER THE FALL – играем на живо

Участниците в играта са част от елитна разузнавателна група изследваща останките след разпадането на цивилизацията. Концентрацията на хора на едно място е достигнало до критични нива и създалото се напрежение е потопило света в анархия, граждански вълнения и войни за намаляващи ресурси.

Ти като участник ще изследваш и търсиш отговори, ще решаваш загадки, ще трябва да се справяш със специални мисии. Можеш да участваш заедно със свои приятели. Или просто да се включиш в някой от екипите и да се забавляваш! Ще изпиташ своята бързина, изобретателност и креативност.

Играем на 19 и 26 февруари 2 гр.София

WORDS LIKE DAGGERS – играем на живо

Това е ролева игра, която симулира онлайн среда, която помага да се разкрият корените на речта на омразата и други негативни поведения онлайн. Играчи ще влязат в ролите инфлуенсъри и хора от публика. Ще направим симулация на ситуации, на каквито можем да станем свидетели в реалността ни.

Играта е вълнуващо копие на живота. Помага ти да изградиш собствена позиция и да успееш да изградиш своята защита при подобни ситуации в бъдеще.

Играем на 6 и 7 март в гр.Смолян

AFTER THE FALL  – играем в Интернет

Играта започва след рухване на Цивилизацията. Големите градове ги няма. Удавени са под вълни, покрити с пясък или радиоактивен сняг. Война е разпиляла света  на парчета. Играчите проучват съоръжение, което е било център на предишния живот. Търси се някакво оборудване или информация, за да разберем защо цивилизацията се е сринала.

Можеш да участваш заедно със свои приятели. Или просто да се включиш в някои от екипите и да се забавляваш! Ще изпиташ своята бързина, изобретателност и креативност.

Играем на 13 и 14 март в мрежата.

OUT OF THE BOX – играем в Интернет

Играта се развива в общност, разделена на различни групи по интереси, които обсъждат и спорят за строителството на нов общински център. Как да постигнем съгласие и изобщо възможно ли е то?

Можеш да участваш заедно със свои приятели. Или просто да се включиш в някои от екипите и да се забавляваш! Ще изпиташ своята креативност, умения за общуване и водене на преговори.

Играем на 20 и 21 март в мрежата.

Кой може да се включи?    За да участваш в играта е необходимо да си на възраст от 13 до 17 години и да можеш да отделиш 5 пълни часа за участие.

Как да се включиш?    За да кандидатстваш за участие в в някоя от игрите, попълни ТОЗИ ФОРМУЛЯР до 23:59 ч. на 18 февруари 2021 г.

Първите по заявка, първи по предимство. С други думи, записването е до запълване на местата в групата.

Важно!   Участието във всяка от игрите възлиза на 100 лева на участник, като Фондация OPEN SPACE осигурява средствата, необходими за осъществяване на играта, благодарение на  подкрепата на TechSoup Foundation – и инициативата им Game Changer.

За въпроси и повече информация, можеш да се свържеш с нас  info@openspacebg.com  или на тел. 0889916483.

Екипът на Фондация OPEN SPACE ти желае успех!

Очакваме те с нетърпение в зоната на „Youth Changer Games