Български символи оживяват върху трафопостове в столицата

Продължаваме с преобразяването

Фондация Опън Спейс и тази година работи по проект, с който четири трафопоста на ключови места в столицата ще променят изцяло облика си и така ще допринесат за положителната промяна на заобикалящата ни градска среда.

В първия етап от проекта са изрисувани четири трафопоста в столичния квартал „Младост“, а други четири, в различни точки на София, ще се сдобият с графити „Български символи“ през тази година.

Графити майстори от цялата страна могат да участват с проектни предложения, а гражданите на столицата имат възможност да гласуват във Фейсбук до 23-ти май 2017г., за подходящи локации на трафопостове в своите квартали, които да бъдат изрисувани.

Ако искате трафопост от вашия квартал да бъде изрисуван, изпратете адрес и снимка на локацията до 22.05.2017 г. на email адрес: info@openspacebg.com или във Facebook: #arTrafopost #арТрафопост

Ние ще помислим как да преобразим неговия вид. Нека да се вижда и околния пейзаж, за да можем да преценим и изберем най-подходящата тема за вашата локация.

Преобразяването на трафопостовете ще се осъществи с подкрепата на Столична програма Култура 2017, а вашето мнение е важно за нас така, че пишете и ни изпратете вашите снимки.