Доброволчески екип се отправя към Природен парк Беласица за 45-дневна мисия!

Доброволчески екип се отправя към Природен парк Беласица за 45-дневна мисия!

С огромна радост ви съобщаваме, че екип от ентусиазирани доброволци е на път за Природен парк Беласица! В следващите 45 дни те ще посветят усилията си на благородната кауза: почистване и маркиране на туристическите пътеки, както и почистване и социализиране на пространствата около хижите Конгур и Беласица.

Приключението започва!

Този проект ще бъде истинско изпитание за волята и издръжливостта на участниците. Те ще се отдалечат от градските удобства и развлечения, за да се потопят в красотата на дивата природа. Животът в хижите ще им предложи ценен урок за смирение, съпричастност и единение с природата.

Близо до природата, близо до себе си, близо до хората

Вярваме, че това преживяване ще сплоти екипа и ще им подари незабравими спомени. Далеч от суетата на града, те ще открият истинската си същност и ще се свържат помежду си на по-дълбоко ниво.

Заедно за по-чиста и красива Беласица

Благодарение на всеотдайността на доброволците, Природен парк Беласица ще стане още по-привлекателен за посетители. Почистените пътеки ще улеснят разходките и ще допринесат за опазването на природните богатства.

Следете ни, за да не изпуснете нито момент от това вълнуващо приключение!

Ще ви държим в течение на дейностите на доброволческия екип и ще ви покажем красотата на Природен парк Беласица през техните очи. Групата е много шарена! Младежите идват от: Франция, Испания, Перу, Турция, Армения, Грузия, Туркменистан, Молдова, Египет, Алжир, Мароко и Тунис.

Подкрепете ни!

Ако искате да се включите в каузата или да дарите средства за подкрепа на проекта, можете да се свържете с нас на info@openspacebg.com  или да посетите нашия сайт https://openspacebg.com

Заедно можем да направим Беласица още по-красива и гостоприемна!

Добре дошла е всякаква подкрепа – физическа, финансова, логистична.

Проектът се случва благодарение на подкрепата на програма “Европейски Корпус за солидарност” на ЕС.