Празнуваме 15!

Тази седмица ставаме на 15!

15 години от момента, в които група дръзновени съмишленици, споделящи общите ценности за развитие на култура на общуване, взаимна подкрепа и създаване на условия за развитие на младите хора, очертаха мисията на Фондация “Опън Спейс”.

Празнуваме 15 години от учредяването на ОСФ. 15 години на усърдна работа, целеустременост и споделеност на каузата за създаване на място и условия за развитие, общуване и обмен.

Постигнатите резултати през годините са плод на професионализма, креативността и вдъхновението на екипа ни, който утвърди високите стандарти в работата ни:

Получихме подкрепата на доброволци от Европа, Африка и Азия. До момента сме посрещнали в България: 216 младежи за краткосрочни проекти и 56 за дългосрочни. Подкрепиха ни повече от 80 човека от България. На всички от сърце БЛАГОДАРИМ!


Изразяваме благодарност към всички наши партньори и приятели, с които заедно работим!

Пожелаваме си и за в бъдеще мъдрост, упоритост и воля в реализиране на отговорната ни мисия. Благодарим на нашите ментори за търпението, любовта и всеотдейността им:

Благодарим за нашите спонсори и спомоществуватели, че повярваха в нас и не подкрепиха не един път:

КОВИД пандемията все още не ни позволява да се съберем и да празнуваме заедно. Но коктейл и гости ще има. Очаквайте покана, а ние ще се радваме да съберем заедно хората, които допринесоха и продължават да ни помагат да се развиваме като организация и да подкрепяме младите хора да намират своя път и да постигат удовлетворение.

С уважение,
Пепа Пенева Велева
Председател на УС на ОСФ