Ателие “Колиета от полимерна глина” | 24 май 2015

Вера_2

Вера отново ви кани на творческа работилница: този път ще използваме техниката апликация (или още наричана бродерия) за създаване на миниатюрни картинки на цветя или други мотиви върху бижута. Тази техника е много интересна и за нея не са нужни сложни инструменти. Щом веднъж си я усвоил/а можеш да правиш и вкъщи своите красиви творения.

Няма такса участие. Записването е предварително, чрез кандидатстване. С предимство са млади хора, живеещи в квартал Надежда, гр. София. Местата са ограничени. Кандидатурите ще се разглеждат по реда на пристигане.

Кой може да участва?
1.Млади майки, които имат желание да развият ново хоби, докато се грижат за малките си деца. Ателието ще се състои в детски парти клуб, където има отделна зала за занимание с деца. Грижата за децата в детския клуб се заплаща спрямо таксите на клуба.
2.Млади хора, които искат да намерят ново хоби за занимание в свободното си време, свързано с изкуство или занаят.

За записване моля пишете на e-mail: vera_kos@yahoo.com, като напишете кратък текст защо искате да се включите и дали сте в една от двете посочени групи, както и в кой квартал живеете. Оставете и телефон за връзка.
Към събитието
: https://www.facebook.com/events/1598112803786818/


Работилницата се реализира по проект „Алтернативи за свободното време“ на Фондация „Open Space”.
Финансира се по Програмата за подкрепа на неправителствени организации в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство.